Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

Dansworkshop

Dansupplevelse, rörelseglädje och kreativitet ligger som grund för Dans Västernorrlands pedagogiska verksamhet.

Dans Västernorrland erbjuder workshopar till förskola, skola och fritid och förmedlar och utformar dansprojekt t.ex. inom Skapande skola. Vi vänder oss även till gymnasie- och vuxenutbildningar.

Våra workshopar har sin grund i den samtida dansen.

Workshopen kan vara inspirerad av en föreställning som eleverna/deltagarna sett eller kommer att se eller vara helt fristående och skräddarsydd efter beställarens behov.

Med individen i centrum vägleder vår danspedagog eller dansare, på ett tryggt och inspirerande sätt eleven till att våga uttrycka sig med sin kropp och sina känslor. Vi tar hänsyn till elevens/deltagarens individuella förutsättningar och jobbar med fördel med skolans mål och de estetiska läroprocesserna. Dans och rörelse främjar hälsa och inlärning.

En förberedande lärarhandledning finns att tillgå.

Målgrupp Förskola, Åk F – 9, gymnasium, folkhögskola, fritid samt vuxna

Deltagarantal 20 st eller enligt överenskommelse

Lokal Gymnastiksal eller liknande

Särskilda krav Musikanläggning, ej betonggolv

Längd och pris 

Max 60 min: 1 800 kr

Max 120 min: 2 800 kr

Heldag: 5 000 kr

Priserna inkluderar resekostnader, moms tillkommer.

Alla datum

  • Dansworkshop

Alla datum

  • Dansworkshop

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.