Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans LogoTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Internationella Dansens Dag

Dansens Dag-firande!

Här kan du läsa om den Internationella Dansens Dag

Timrå

Fredag 27/4 på torget i Timrå firar Timrå Kulturskola Dansens Dag med en massdans. Massdansen är finalen på Dansprojekt 2018 som är ett årligt dansprojekt där Timrå Kulturskola erbjuder alla grundskolor i kommunen att delta i ett projekt baserat på värdegrundsarbete. Förra året samlades ca 300 grundskoleelever och i år förväntas det komma ännu fler.

Kramfors

Dansläger 28-29/4, för dans- och koreografiintresserade barn och unga i åk 1-9. Vi övar och lär oss olika koreografiska delar som vi sätter ihop till ett gemensamt dansuppträdande för att manifestera Dansens Dag på Kramfors torg söndag 29/4 kl 13.00.

Sollefteå

Dansens Dag 2018! en föreställningen i 2 akter med elever från Kulturskolan och Dansgymnasiet i Sollefteå. Måndag 30/4 kl. 18.00 och tisdag 1 maj kl. 13.00 på Hullsta Gård.

Sundsvall

Dansens Vecka Sundsvall 23-29/4. Här hittar du hela programmet

fredag 20 april 2018

comments powered by Disqus